باید برای ابطال وکالت نامه و سند گرفته شده چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۱ #31109298

سلام و وقت بخیر
پدر اینجانب ۲ عدد سند رسمی خرید زمین در دفتر خانه رسمی در سال های ۱۳۳۰و ۱۳۴۲ دارد که زمین ها رو آن زمان خریداری کرده حالا من مطلع شدم که یکی از خواهرانم در سال های آخر عمر پدرم(پدرم آن زمان ۱۰۱ سال داشته و بی سواد بوده است) از ایشان یک وکالت‌نامه محضری در سال ۱۳۸۶ بابت یکی از زمین ها گرفته و بعد از ۱ سال از گذشت وکالت‌نامه ، با استفاده از آن وکالت‌نامه سند زمین را تماما به اسم خودش به عنوان خریدار انتقال داده است . الان من این گمان را میدهم که اثر انگشت مرحوم پدرم بر روی ۲ سند رسمی سال های ۱۳۳۰ و ۱۳۴۲ با وکالت‌نامه اخذ شده در سال ۱۳۸۶ متفاوت است چون که یک فرد مطمئن به اینجانب اطلاع داده که مرحوم پدرم برای انجام وکالت به دفتر خانه نرفته و شخص دیگری آورده شده است ولی این شخص به هیچ وجه حاضر به شهادت در دادگاه نیست حال من باید برای ابطال وکالت نامه و سند گرفته شده چکار کنم چه دادخواستی بدهم؟ آیا با متفاوت بودن اثر انگشت وکالت‌نامه با ۲ سند رسمی خرید زمین در سال های قبل انقلاب (۱۳۳۰و ۱۳۴۲) آیا قاضی رای به ابطال وکالت‌نامه می دهد؟ آیا اسناد رسمی قبل انقلاب معتبر هستند؟
باتشکر فراوان .

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر بر جعل یقین دارید می توانید به جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید ضمنا سردفتر نیز اگر احراز هویت نکرده مسول است.

سلام شکایت جعل علیه ابشان مطرح نمایید با ارجاع ب کارشناسی اثرانگشت ذیل وکالتنامه با اسناد مسلم الصدور از جمله قولنامه ها مطابقت داده میشود در صورت عدم مطابقت میتوانیدسند را ابطال کنید

هرچند اثبات امر پس از فوت پدر دشوار است اما شما باید دادخواست ابطال معاملات مشکوک متوفی را به پیوست مدارک پزشکی و استشهادیه بی سوادی او به همراه ادعای جعل به دادگاه تقدیم کنید

درود بر شما، بله چنانچه این اثر انگشت ها مغایرت داشته باشند، اثرانگشت مقدم معتبر و دومی جعلی محسوب و خواهر شما به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول تحت قابل پیگیرد خواهند بود. لذا میتوانید در این خصوص اقدامات مقتضی را بدوا با تهیه نسخه ای از وکالتنامه انجام دهید.

درصورت شکایت مبنی جعل، اثر انگشت تطبیق داده می شوند و در صورت مغایرت وکالتنامه با سند ،قطعا انتقال قابل ابطال می باشد

اگر اثرانگشت اسناد مربوط به سال ۱۳۳۰ و ۱۳۴۲ با وکالت نامه در تعارض باشد قطعا امکان ابطال وکالتنامه و پیگرد کیفری خواهرتان به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول وجود دارد . شما میتوانید با ارائه گ.اهی حصروراثت و اثبات سمت خود ، درخواست کپی وکالتنامه از دفترخانه تنظیم کننده را بکنید .

اولا تاریخ مقدم معتبر است و سندی که تاریخش موخر است باطال مگر از راه قانونی منتقل شود
درصورت اعتراض به جعلی بودت اثرانگشت ادعای جعل کنید