ماشین رو زوجه گرو نگه داشته بود تا طلاقش بدم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #31097142

با سلام
خلاصه بعد از یکسال این کابوس مهریه و زندگی نباتی سایه از ما برداشت و روزی زیباتر از دیروز در انتظار ماست. بع از ده سال زندگی مشترک ساز جدایی زد و حتی با تهدید هم حاظر به برگشت نشد بنده به عنوان زوج بخاطر تهدید ۷۴ ظربه شلاق محکوم شدم که هنوز معرفی نکردم خودمو و طلاق هم نمیدادم.
سه تا پرونده داشتیم عدم تمکین مهریه و تهدید و استرداد جهزیه و اموال زوج
ای کاش فقط خودش میرفت کل زندگی منم رو جمع کرد و رفت نشست خونه باباش و گفت فوقش نفقم قطع میشه مهریه ام که سرجاشه.
ماشین رو برد طلا رو برد پول رو برد سکه و تمام وسایل منم رو برد.
چون بازهم مال غیرمنقول داشتم و سهم االرت بعد از یک سال مجبور شدم فقط مجبور شدم طلاق بدم چون اجراییه گرفته بود برای توقیف سهم االارثم. فقط طلاق میخوام. گفتم مهر رو بذل کن طلاقتو بگیر...چاره ای نداشتم دیگه مجبور شدم و تمام.

رای طلاق صادر شد و مطالبات من حالا شروع شد و خیلی خوشحالم که راهی جز پذیرفتن اشتباه نداره و هی زنگ میزنه.
استرداد خودرو و مطالبه وجه و طلا و وسایلم رو همرو ثبت کردم مونده فقط ماشین مدل ۹۰ که ۲۵ خریدم الان صد تومنه. نمیدونم چه جوری توقیف کنم.
دادخواست استرداد خودرو و توقیف ان بخاطر پرداخت ثمن ان یا هبه؟ پولشو من دادم چکی
توقیف خودرو به هر علتی که امکانش باشه.
مبلغ از حساب من خارج شده پلاک تحت شرایط خاص بنام زوجه شده سند ماشین بنام شخص فروشنده هستش. به عبارتی ماشین رو زوجه گرو نگه داشته بود تا طلاقش بدم.قول نامه دستی بود و به نام من تنظیم شده ولی گم کردم متاسفانه.
نظر وکلا محترم لطفا
سپاس

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با توافق قبلی با مالک ملک نسبت به فک پلاک ثبتی اقدام نمایید.

می توانید نبست به فک پلمپ اقدام نمایید

با همکاری مالک نسبت به فک پلاک اقدام کنید