پدرم فوت کرده آیا ارث پدرم به من میرسد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۳ #31091572

سلام خسته نباشید.
پدربزرگ من تقریبا ۱۰ سال پیش فوت کردن.
۱۱ تا بچه داره که ۱۰ تای آنها دخترن و یکیشون پسر که پدر منه. پدر بنده هم تقریبا چند ماه پیش فوت کردن. من تک دختر هستم و متاهل .مادرم از پدرم جدا شده نامادری دارم. خواستم ببینم الان که پدرم زنده نیست ارثی که سهم پدرم بوده به من میرسه؟

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارث پدرت به شما میرسدالبته مادر ناتنی هم میتونه مهریه وسایر حقوق مالی خودشو از ارث بگیره بعبارتی ازث مذگور به مادرناتنی و شما میرسد
با اخذ گواهی حصروراثت اقدام کنید

با توجه به اینکه پدربزرگ قبل از پدر شما فوت کرده اند و سهم الارث به پدر شما می رسد، و سهم الارث پدرتان هم به شما میرسد

بله یقینا شما وارث محسوب می شوید و درصورتیکه همه وراث پدربزرگتان منحصر به همین ۱۱ فرزند باشد ، یک دوازدهم اموال پدربزرگتان به عنوان سهم الارث متعلق به پدر شما می باشد .

سلام، سهم الارث پدرتان به شما خواهد رسید

سلام
شمادردریافت سهم الارث جانشین پدرتان محسوب میشویدپس ازاخذگواهی انحصاروراثت به طرفیت کلیه ورثه دادخواست تحریروتقسیم ترکه دهید.

درود
بله شمه سهم پدر خود را به ارث می برید.

سلام
ارث پدر شما به شما هم تعلق دارد