اگر فردی در هنگام طلاق ملکی داشته باشه، آیا تمام ملک برای مهریه به زن داده میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۰ #31087870

(من از کسی شنیدم دادگاه تمام ملک رو برای مهریه بر نمیداره، بر اساس شان طرف قسمتی از ملک برای خودش میمونه)
- اگر ملک از طریق مبایعه نامه به نام فرد دیگری ثیت بشه و وکالت تام داده بشه، بازم زن میتونه مدعی ملک باشه؟ ( وقتی کد رهگیری میخوره از دارایی های فرد در اداره ثبت خارج میشه؟)
- اگر ملک به نام فرد دیگری سند خورد آیا امکان بازگشت ملک به نفع زن وجود داره؟ ( باید مدت زمانی از انتقال بگذره یا اینکه پس از سند دیگه کسی نمیتونه مدعی بشه حتی اگه زن دادخواستش رو زودتر داده باشه؟ )
- در مورد حقوق آیا کل حقوق با اضافه کاری رو در نظر میگیرن، یا اینکه پایه حقوق بعد از کسورات (وام + بیمه + مالیات) با توجه به اینکه حضانت قانونی فرزند به عهده پدر است
- در هنگام طلاق زن میتونه در مورد نفقه های سالهای گذشته مدعی باشه؟
- آیا هزینه هایی مانند سرویس طلا و طلاجات میتونه به عنوان مهریه محسوب بشه یا اینکه متعلق به زن است و نمیتوان ادعا کرد

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.قبل از قطعیت حکم در داگاه وصف کیفری منتفی است و صرفا ابطال معامله صوری را میتوان درخواست کردو اینکه هرگونه اموالی که به دادگاه معرفی شود و مالیت داشته باشد قابل توقیف است.

در خصوص مطالبه مهریه ،هر نوع مال اعم از منقول و غیرمنقول و یک چهارم حقوق مستخدمین قابل توقیف است.
تا قبل از قطعی شدن رای دادگاه ،طبق رای وحدت رویه دیوان ،اگر ملک منتقل شود ،امکان شکایت کیفری وجود ندارد.