چطور به عنوان مهریه به خانم انتقال بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۱ #31078785

پدرم در سال ۹۶ فوت کردند. مادربزرگم به عنوان ورثه کلیه اموال پدرم را با تنظیم حبه در دفترخانه رسمی واگذار کردن، این حبه نامه واگذار شده از اموال پدرم را میخواستم به عنوان مهریه به خانم انتقال بدم راهنمایی فرمایید نحوه انتقال رو

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی اموالی را که مادربزرگتان به شما هبه کرده اند را به عنوان مهریه به همسرتان منتقل کنید

میتونید توی دفتر اسناد رسمی اقدام به انتقال و گرفتن اقرارنامه دریافت مهریه از زوجه کنید

سلام
در صورتی که مالی به شما هبه شده است، می‌توانید به عنوان مهریه به همسرتان بدهید و مانعی وجود ندارد.

به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و طبق هبه نامه رسمی ، اموالی که به شما رسیده را به همسرتان منتقل کرده و سند اقرارنامه رسمی از همسرتان مبنی بر دریافت مهریه تنظیم نمایید

با سلام
وقتی مالی به شما بخشیده شده می توانید شماهم در مورد آن تصمیم بگیرید ومی توانید به عنوان مهریه همسرتان انتقال دهید منتها حتما در زمان انتقال از خانم رسید دریافت مهریه را بگیرید

با توجه به اینکه به شما هبه شده باشد شما می توانید به عنوان مهریه آنرا به همسرتان منتقل نمایید

اگر منظورتان این است که مادربزرگ سهم الارثش را به شما هبه نموده و میخواهید آن را به همسرتان در قبال مهریه بدهید ، باید هم زمان با حضور در دفترخانه شما اموال مذکور را به نام همسرتان منتقل کرده و در مقابل ایشان نیز اقرارنامه رسمی مبنی بر دریافت تمامی مهریه را امضائ و به شما تحویل دهد .