ایا نباید بخاطر کشیدن چک بلا محل محکوم به جریمه بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #31055067

سلام خدمت وکلای عزیز سه تا چک داشتم از کسی سه ماه پیش پول بحسابش نبود برگشت خورد ایا بغیر از اینکه از لحاظ قانون باید مبلغ چک ها رو پرداخت کنه ایا شکایت من کیفری است یا حقوقی ایا نباید بخاطر کشیدن چک بلا محل محکوم به جریمه بشه واگر دادگاه تشخیص دهد نداره وباید قسطی بدهد دیگر محکومیتی دیگر براش نداره وکاری به رضایت من داره یا نه متشکرم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان طرح شکایت کیفری دارید اما چنانچه احرار شود چک مدت دار بوده وصف کیفری زایل می شود
در صورت پذیرش اعسار نیز مبلغ طبق حکم دادگاه بصورت قسطی پرداخت میش ود