از روز درخواست تا ضبط ارثیه من چقدر طول می کشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۳ #31050292

من و همسرم ۴ ماه قبل از هم جدا شدیم ایشان بتازگی مطرح کردند که اگه سهم ارث پدری خودت را بگیری کجای مهریه بمن بدهی من برمیگردم درحال حاضر احساس میکنم ایشان میخواهد بدون آنکه به عقد من دربیاید از طریق دادخواست مهریه میخواهد سهم ارث من را ضبط کند ۱) میخواستم بدانم از روز درخواست تا ضبط ارثیه من چقدر طول می کشه ۲) اگر من بصورت وکالتی سهم ارث خودم فردا به کسی واگذار کنم و ادعا کنم در مقابل وجه سهم ارث را به آبی ایکس واگذار کردم آیا باز هم دست ای آن به ارثیه پدری میرسد یا نه

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- از زمان معرفی سهم الارث شما توسط همسر سابقتان تا توقیف در ثبت زمان زیادی نبرده و موضوع به صورت سیستمی به اداره ثبت بلافاصله اعلام خواهد شد .
-- وکالت دلیل مالکیت نبوده و به صرف دادن وکالت نمیتوانید ادعای فروش داشته باشید .

با سلام
اولا ارث تا زمان فوت پدر محقق نمی گردد و شما تا آن زمان مالکیتی بر اموال پدری ندارید
ثانیا در خصوص توقیف اموال شما توسط همسر و اینکه قصد انتقال به هر نحو را دارید، تا قبل از اقدام قانونی ایشان برای مطالبه مهریه مانعی برای فروش و انتقال و هر تصرف دیگری وجود ندارد اما پس از اقدام قانونی ایشان، هر نوع عملی که حق تصرف و مالکیت اموال را حتی به نحو صوری از شما سلب نماید، فرار از دین محسوب شده و در صورت اثبات هم مجازات دارد و هم اعمال حقوقی انجام شده در خصوص اموالتان ابطال شده و برمیگردد..