آیا برای ماشین هم ممکنه پیش بیاد کسی پیدا بشه ادعا کنه این خودرو رو طی قول نامه ای خرید کرده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #31037935

با سلام .
بنده میخواهم مبلغی رو در اختیار کسی قرار بدم به عنوان ضمانت. طی تحقیقاتی که کردم اگر مالک سند ملکی رو در رهن من قرار دهد بعدا ممکنه کسی پیدا بشه و ادعا کنه طی قول نامه ای که حتی هیچ کجا رسمی ثبت نشده این ملک رو خریده و به این صورت رهن من باطل میشه و من باید برای گرفتن پولم دنبال صاحب ملک بدوم با دست خالی که ممکنه طرف متواری بشه و من دستم به هیچ کجا بند نیست. حالا سوال من این هست ایا اگر به عنوان ضمانت سند خودرو که مال منقول هست رو در رهن خودم بگیرم و خودرو رو بیمه بدنه به نام خودم بکنم ایا برای ماشین هم ممکنه پیش بیاد کسی پیدا بشه ادعا کنه این خودرو رو طی قول نامه ای حتی غیر رسمی خرید کرده و رهن من برای خودرو هم به این صورت باطل بشه؟ ایا ملک و خودرو شرایطشون مثل هم هست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه اطلاعاتی که به شما داده اند دقیق نیست . چنانچه ملکی را در رهن شما در قبال مبلغی قرار دهند مراتب در دفترخانه ثبت رسمی شده و هرگونه ادعا و مبایعه نامه ای که در مورد مال رهنی ارائه شود فاقد اعتبار خواهد بود چون قبل از مبایعه نامه رضایت مرتهن را باید کسب میکردند . مگر آنکه فرد مدعی دارای اسناد و مدارک متقنی باشد که بیع پیش از رهن را برای دادگاه اثبات کند که آن هم بسیار مشکل و بعید بوده و به صرف یک برگه عادی امکانپذیر نخواهد بود .
همچنین تمامی این مسایل در مورد خودرو نیز صادق است و از این حیث تفاوتی بین ملک و خودرو وجود ندارد . توصیه میشود در صورتی که قصد اجرای این کار را دارید به وسیله رهن ملک انجام دهید .