دریافت مطالبات به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #31030123

سلام
از شرکتی با زدن نامه عدم همکاری جهت ندادن به وقت حقوق و مزایا پس از ۲۵ روز امدم بیرون البته چون سرپرست ازمایشگاه صحرایی بودم تا امدن نفر جایگزین که ازمایشگاه تحویل بگیره ۲۵ روز زمان برد با نامه تحویل دادم
شکایت کردم اداره کار، بیمه من هفت ماه اولیه کارفرمای شرکت ریخته و هفت ماه بعدیش شرکت خودمون ریخته الان اداره کار فقط رای هفت ماه شرکت خودمون داده میگه سوابق بیمه شما برای شکایت از این شرکت زمین ساخت از ما هفت ماه و الباقی این را بایذ از کارفرمایی که بیمه شما را رد کرده شاکی شوید
از طرفی دیگه کارفرما میذونم که ریس اداره کار اون منطقه باهاشه
و از همه جا پرسیدم میگن بیمه هر نفر را باید همون شرکت رد بکنه
نمیدونم چکار کنم

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق بیمه ماهانه به عهده کسی است که با شما قراداد بسته است و این ربطی به محل ماموریت کاری شما ندارد. برای رسیدن به حقوق معوقه خود اسنادی باید ارائه بدهید که مورد نظر هیات حل اختلاف باشه که رییس اداره کار در آن نقشی ندارد.