شکایت از راهنمایی و رانندگی به دلیل عدم توقیف خودرو تصادفی

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۴ #31008979

با سلام، سه ماه پیش تصادف کردم. به نظر افسر اعتراض کردم، گفت هر دو ماشین پارکینگ. الان دادگاه همون رای رو تایید کرده ولی دارم میبینم طرف من اصلا ماشین رو نبرده پارکینگ بذاره و ادعای خسارت میکنه چون افسر رشوه گرفته.‌‌ از پشت زده ۵۰ ۵۰ من با نظر کاری ندارم ولی چرا نباید پارکینگ ببره نیسان رو؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید تخلف ایشان را گزارش نمایید.

باسلام، می‌توانید موضوع را به ۱۹۷ گزارش دهید اما ممکن است خودرو به پارکینگ رفته باشد و سپس مالک خودرو رفع توقیف و خروج خودرو از پارکینگ را با دستور مقام قضایی انجام داده باشد.