قاضی از بین کارشناسان خط نگاری و شهود به کدامیک استناد میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #30974935

با سلام
یه صلح نامه دارم با امضای مصالح و متصالح،شهود میگن که شخص مصالح به متصالح صلح کرده
الان مصالح فوت کرده
امضا رو دادم کارشناسی
کارشناس میگه منتسب به شخص مصالح نمیباشد
شهود میگن ما شاهد بودیم خودش امضا کرد
الان قاضی به کدامیک استناد میکند با فرض بر اینکه کارشناس های سه نفره و پنج و هفت نفره‌ باز بگن منتسب نمیباشد؟؟
شاهد
یا کارشناس خط نگاری

مشاوره حقوقی صلح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا بر اساس نظر کارشناس رای صادر میشود

نظریه کارشناس از اهمیت برخوردار است بر اساس آن رای صادر میشود

در فرض سوال باتوجه توضیحات وارجاع موضوع به کارشناس ، نظر کارشناس برای دادگاه ملاک صدور رای است

سلام
قاضی با توجه به نظریه کارشناسی اقدام به صدور رای خواهد کرد.

قاضی به استناد نظر کارشناس رای صادر می کند/.