شکایت بابت الزام به تکمیل و تحویل و تنظیم سند کردم، تکلیف تحویل آپارتمان که کم کاری کرده چی میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۳ #30966739

حکم اینه. =به خواسته اثبات وقوع عقد بیع و تسلیم مبیع ، الزام به تکمیل، اخذ پایان کار، اخذ صورت مجلس تفکیکی تنظیم سند رسمی اجاره و تنظیم سند رسمی ملک یک واحد آپارتمان واقع در ____________-انضمام مطالبه کلیه خسارات دادرسی بدین شرح که خواهانها توضیح داده اند اینجانبان به موجب قرارداد عادی مورخ /۹۷
۰۷/۰۴ مبادرت به ابتیاع یک باب آپارتمان درحال ساخت در طبقه فوقانی رمپ واحد یک به پالک ثبتی ___ فرعی
_____ مشهد از خوانده ردیف اول نمودیم که ایشان متعهد به ساخت تکمیل و تحویل و انجام مقدمات تنظیم
سند رسمی مورد تعهد حداکثر تا مورخ ۱۵/۰۴/۹۸ گردیده است خوانده ردیف اول مورد قرارداد را از خوانده دوم انتقال
گرفته و اشخاص اخیر مورد قرارداد را به نحو مشارکت در ساخت توافق نموده اند لذا بنا به مراتب تقاضای رسیدگی و
صدور حکم به شرح خواسته را از دادگاه استدعا نموده اند لذا دادگاه با عنایت به محتویات پرونده، مفاد دادخواست تقدیمی، استماع اظهارات خواهانها در جلسه رسیدگی و دفاعیات احدی از خواندگان آقای x مبنی بر اینکه ضمن
پذیرش خواسته خواهانها خواسته خود را جهت تنظیم سند اعلان نموده و نظر به شرح مستندات خواهانها از جمله مبایعه نامه تنظیمی فی مابین خواهانها و آقای g و نیز قرارداد مشارکت در ساخت فی مابین خواندگان ردیف اول
و دوم و نظر به اینکه صاحب سند حسب پاسخ استعلام اداره ثبت ورثه k می باشند و نظربه اینکه از نتایج
عرفی و قانونی عقد بیع تنظیم سند رسمی به نام خریدار می باشد لذا دادگاه مستند به مواد ۲۱۹ ۲۲۰ قانون مدنی و مواد ۱۹۸ ،۵۱۵ و ۵۱۹ قانون آئین دادرسی مدنی ضمن صدور حکم به اثبات وقوع عقد بیع فی مابین خواهانها با خوانده ردیف اول در خصوص یک واحد آپارتمان به پالک ثبتی فوق الذکر حکم به الزام خوانده ردیف اول به تکمیل و تحویل واحد آپارتمان مذکور و اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی حکم بر الزام خواندگان به تنظیم سند رسمی اجاره و تنظیم سند رسمی ملک به پالک ثبتی فوق الذکر به نام خواهانها و نیز حکم به محکومیت خوانده ردیف اول به پرداخت هزینه دادرسی طبق تعرفه در حق خواهانها صادر می نماید رای صادره نسبت به خواندگان ردیف اول، دوم، ششم و نهم حضوری و ظرف مهلت بیست روز قابل اعتراض در محاکم تجدیدنظر استان و نسبت به دیگر خواندگان غیابی و ظرف مهلت بیست روز قابل اعتراض در همین شعبه می باشد..

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشکل شما از طریق مشاوره قابل حل میباشد. لطفا در قسمت مربوط به مشاوره تلفنی ثبت سفارش نمایید.