اگر سند قبلی دست کسی بیوفتد؛ آیا میتونه به کسی بفروشه یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۹ #30944486

سلام یک قطعه زمین از طرف آموزش پرورش به ما داده شده و یه تک برگ به عنوان سند به ما دادند الان اون تک برگ گم شده و ما المثنی گرفتیم
و اینکه آیا برای ما دردسر میشه اگه با المثنی بفروشیم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید نسبت به اخذ سند مجدد اقدام نمایید

سلام
وقتیکه سند مالکیت از بین برود مثلا دچار حریق شود و اثری از آن باقی نماند یا گم شود مالک می تواند از اداره ثبت محل وقوع ملک تقاضای صدور سند مالکیت المثنی نماید در این صورت بر طبق تبصره یک ماده ۱۲۰ آئین نامه قانون ثبت مصوب بهمن ۵۳ بشرح ذیل عمل می شود:
مالک بایستی تقاضای خود را همراه دو برگ فرم استشهادیه تکمیل شده ای که نمونه آن را ازثبت محل در یافت میدارد ضمن اعلام طریق از بین رفتن سند به ثبت محل تسلیم دارد.
اگر جنابعالی مراحل قانونی را رعایت کرده باشید سند شما قانونی می باشد و در صورت فروش هیچ مشکلی برای شما بوجود نخواهد آمد.

با سلام
هنگام مراجعه به دفاتر اسنادرسمی ، سردفتر و عوامل اجرایی او موظف هستند تا مالکیت یا عدم مالکیت را احراز کنند و در سیستم هایشان نشان داده خواهد شد که سند اولی باطل شده است .
بنابریان به صورت قانونی ایشان کاری نمی توانند با سندتان انجام دهند.

با سلام
خیر چون با صدور سند المثنی، سند قبلی از اعتبار ساقط میشود.
مؤید باشید

سلام
در صورت صدور سند المثنی سند اولی باطل میگردد و ارزشی نخواهد داشت