امکان شکایت افترا یا اعاده حیثیت برای متهمین وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۴ #30943048

باسلام و خدا قوت
بنده از سه شخص در یک شکوائیه ای شکایت کردم
*درمورد ضرب و جرح، توهین و تهدید*
- برای شخص اول، توهین و تهدید محرزشده (ضرب و جرح برائت)
- برای شخص دوم، توهین و تهدید محرز شده (صرب و جرح برائت)
- برای شخص سوم، فقط تهدید محرز گردیده (ضرب و جرح و توهین برائت)
#سوال من اینه آیا تمامی اشخاص میتونن بابت افترا شکایت کنن ازم؟
# و اینکه شخص سوم جدا جدا یک بار ضرب و جرح و یک بار برای توهین طرح شکایت میتونه افترا بده؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در رویه قضایی کشور چیزی تحت عنوان اعاده حیثیت به دلیل طرح شکایت کیفری واهی نداریم. اگر در نظام قضایی ایران این امر پذیرفته شده بود به موازات هر پرونده یک پرونده اعاده حیثیت هم طرح می گردید.‌
موفق و پیروز باشید

در صورت اثبات سونیت امکان شکایت تحت عنوان افترا وجود دارد

باسلام سونیت شما برای افترا باید اثبات شود

با سلام،با توجه به اینکه جنابعالی طرح دعوی علیه مشتکی عنهین صورت داده اید لذا دعوی تقابل کیفری و یا طرح دعوی اعاده حیثیت و افترا و تهمت توسط هر کدام از متهمین صرفا در صورت صدور قرار منع تعقیب با توجه به ماده ۲۶۵ دادرسی کیفری علیه شکایت جنابعالی و نیز رسیدگی به ادله و مستندات ایشان در زمینه اثبات تهمت و افتراء جنابعالی قابلیت استماع در مرجع قضایی خواهد داشت..

صرف صدور قرار منع تعقیب نمیتواند مجوز پذیرش افترا باشد و بستگی به نوع و محتوای شکوائیه تنظیمی دارد /

با اثبات سونیت در طرح دعوی و فقدان ادله کافی برای ارائه توسط شما ممکن است.

باسلام و درود جهت افترا باید سوء نیت شما را اثبات نمایند.