برای ازدواج از طریق دادگاه چه مدت زمان طول میکشه و آیا طی این دوره پدر وی میتونه از من شاکی بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۰ #30936049

سلام.سه سال است با خانومی قصد ازدواج داریم.پدر این خانوم بی دلیل مخالفه.بنده کارمندم و وضعه مالیم بد نیست و همه جوره بهم میخوریم.میخواستم بپرسم برای ازدواج از طریق دادگاه چه مدت زمان طول میکشه و آیا طی این دوره پدر این خانوم میتونه از من شاکی بشه به هر دلیلی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به اوقات دادگاه محل اقامت دارد. اصولا دو ماه تا شش ماه زمان میبرد.
شما مرتکب جرمی نشدید و هیچ شکایتی علیه شما نمی تواند طرح کند.

موفق باشید.

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

- تقاضای اجازه ازدواج حداقل ۶ ماه طول میکشد .
- دلیلی برای شکایت علیه شما وجود ندارد .

با سلام
دادگاه تعیین وقت دادرسی و روال قانونی خود را طی خواهد نمود و در صورت عدم حضور پدر یا با حضور و مخالفت پدر ، دادگاه شخصا با بررسی اوضاع و شرایط و در صورت صلاحدید اجازه ازدواج را صادر میکند

مخاطب گرامی
این خانم باید تحت عنوان خواسته: صدور حکم اجازه ازدواج به دلیل مخالفت بدون دلیل موجه پدر
علیه پدر خویش طرح دعوا کند.