حضانت فرزند را چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۵ #30935848

باسلام حضانت فرزندم تا ۷سالگی با اونه ولی هی زنگ میزنه میخوام پاسپورت بگیرم و... میگم هرکاری را باید پدرش اطلاع داشته باشه گفته بهت ربطی نداره حضانت با منه هرکاری کنم دوست دارم دراین زمینه چکار کنم چون صبع میره شب میاد از سر کار بچه را شبا میبینه و همه هم میدونند قبل طلاق خیلی اذیتش میکرد الان چون من نمبینم پسرم و فکر کنم باز اذیتش میکنه باتشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اخذ پاسپورت بدون رضایت پدر امکان پذیر نیست برای سلب حضانت فرزند توسط ایشان می توانید با دلایل متقن عدم صلاحیت اخلاقی وی را اثبات کنید در غیر این صورت ممکن نیست

با سلام
بر اساس ماده ۱۸ قانون گذرنامه، افراد زیر ۱۸ سال برای خروج از کشور نیاز به اجازه کتبی پدر دارند.

درود
در صورت اثبات عدم صلاحیت می توانید حضانت را بگیرید و ضمنا اخذ پاسپورت بدون رضایت شما ممکن نیست.

با سلام و احترام در ارتباط با سوال که باید بگم که برای خروج از کشور فرزندتان رضایت پدر لازم هست و بدون اینکه شپا رضایت کتبی بدهید اجازه ی خروج ندارمد و همچنین در صورتی که شما دلایل محکمه پسندی مبنی بر عدم صلاحیت مانند اینکه معتاد خطرناکه هست یا بیماری روانی داره و یا اصلا به کودک اهمیت نمیده و موجب بیماری داذم اون شده و..... دارید میتوانید دادخواست سلب حضانت بدهید و کودک را تحویل بگیرید موفق و پیروز باشید با احترام -صلاح الدین عالمی

با درود
بدون اطلاع شما و اذن شما خروج میسر نیست.
دوما، اگر اثبات کنید صلاحیت سرپرستی را ندارد، ممکن است قبل از ۷سالگی حضانت به شما محول گردد

با ارائه دلایل محکمه پسند دادخواست سلب حضانت بدین

در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر ، میتوانید حضانت فرزند را پس بگیرید