اعتراض به گواهی فوت پزشکی قانونی و شکایت از بیمارستان چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۹ #30935792

سلام و خداقوت خدمت شما عزیزان. پدر من جانباز شیمیایی بود و چندین سال در منزل یا بیمارستان بستری بود که در ایام بیماری کرونا در بیمارستان فوت کرد. گزارش اولیه پزشکی قانونی علت فوت رو بر اساس گزارش شبکه بهداشت نارسایی و عفونت شدید ریوی و بیماری کرونا صادر کرد اما الان تست کرونا با تایید و مهر شبکه بهداشت منفی شده ولی پزشکی قانونی گزارش رو تغییر نمیده. من برای تغییر و تصحیح گزارش اولیه پزشکی قانونی باید چیکار کنم و دوم اینکه بیمارستان صدوقی اصفهان با تشخیص اشتباه کرونا بیمار رو در وضعیت وخیم به بیمارستان دیگه انتقال داده که چند ساعت پس از این انتقال بیمار فوت کرده.. بنظر شما من میتونم علیه بیمارستان شکایت کنم؟ و آیا شکایت من نتیجه ای برام داره؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر تقصیر یا قصوری صورت گرفته است می‌توان طرح شکایت کرد

عرض تسلیت بنده را پیرا باشید
بله می توانید اقامه شکایت کیفری از باب تسبیب نمایید که قاعدتا به واسطه تخصصی بودن موضوع بهتر است به وکلای مجرب بنیاد در شهر خود مراجعه کنید.
نکته ای ظریف را هم فراموش نکنید هر چند از زحمات کادر درمان نباید به سادگی گذشت اما برای بنده هم سوال است که در این ایام ۵ ماهه کرونا چرا دیگر خبری از اشتباهات فاحش پزشکی که منتج به مرگ افراد یا جرح اشخاص می شد و در هر هفته تعداد زیادی از این اشتباهات در شبکه های مجازی و رسانه ها دست به دست می شد نیست
به نظر شما تخصص ها بیشتر شده استیا در سایه ویروس کرونا اشتباهات مرسوم هم به صورت سیستماتیک به عنوان کرونا شناخته شده و پرونده آغاز نشده مختومه می شود؟
امیدوارم نام دیگر اشتباهات؛ کرونا نباشد...