میزان ارث پدر چطور محاسبه میشه؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۴۸۰ #30844634

سلام.
پدر بزرگم ۳ قطعه زمین مجموعا به مساحت ۴ هکتار به ارث گذاشته همچنین ایشان ۲ پسر و یک دختر داشتن.
شرح املاک ایشان به شرح زیر است.این قطعات در مکان های مختلفی قرار دارند.
۱- قطعه زمین شالی کاری به مساحت تقریبی ۱.۳ هکتار
۲- قطعه محوطه خانه به همراه ملک به ابعاد ۰.۷ هکتار
۳-باغی به مساحت ۲ هکتار که توسط پدرم به زمین کشاورزی شالی تبدیل شده

پدر بزرگم قبل از اصلاحات ارضی فوت کرده و در زمان اصلاحات ارضی عمو من با سو استفاده از بیسوادی مادر بزرگم برای قطعه محوطه خانه نسق گرفتن و برای مابقی قطعات هیچ اقدامی صورت نگرفته.چون عموی من از پدرم ۲۰ سال بزرگتر بودند به همراه خانواده خود در خانه پدری بهمراه مادربزرگم زندگی می کردن و قطعه زمین شالی را کشت می کردن و ایشان در سال ۱۳۵۰ فوت می کنند.
در دهه ۶۰ مادربزرگم به علت بیماری به خانه عمه در همان زمان سال ۶۶ پدرم باغ مورد نظر را به شالی تبدیل کردن ۰.۵ هکتار خودش و ۰.۵ هکتار به خواهرش و بعلت اینکه بردار زادهاش درآمدی نداشتن یک هکتار باقیمانده را بین آن تقسیم می کند تا امورات بگذرانند.
تا الان که زن عموی من قوت کردند پدرم میخواد حق خود را از ارث پدری دریافت کند.
شورای محل و اهالی تایید کرده اند که این زمین ها متعلق به پدر بزرگم بوده از خانواده عمویم ۲ تا از پسرعمو های من تمایل دارند که زمین ها به نحو صحیح تقسیم گردد ولی یکی از پسر عموها و خواهرانش موافت نمی کنند.
از شما بزرگوارن خواستارم راه حل قانونی در این زمینه را مبذول فرمایید.

مشاوره حقوقی ارث
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بله کاملا درست است.موفق باشید.

سلام دادخواست تقسیم ترکه تقاضا نمایید موفق نمایید

سلام باتوجه سوال شما بطور کلی برای هر متوفی گواهی حصر وراثت دریافت شود، پس از آن از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست تقسیم ترکه نمایید. موفق باشید

سلام
بدوا باید گواهی انحصار وراثت اخذ گردد سپس دادخواست تقسیم ترکه تقدیم دادگاه گردد

اول باید انحصار وراثت اخذ گردد و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

سلام باید گواهی حصروراثت پدربزرگ و تمام وراثی که بعد از ایشان فوت نموده اند درخواست شود . پس از صدور این گواهی ها میتوانید دادخواست تقسیم ترکه دهید موفق باشید

سلام ابتدا برای هر متوفی گواهی انحصار وراثت دریافت شود، پس از آن از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست تقسیم ترکه نمایید. موفق نمایید