بازپرس این قرار را بعد از یکسال تغییر داده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #30833654

سلام، با توجه به شکایت بنده، گواهی های پزشکی، گزارش نیروی انتظامی، کروکی افسر فنی تصادفات و نظریه هیت کارشناسی، اقرار متحمین،و اقرار متهم دربازجویی که گفته قبول دارم مقصر هستم و اعتراضی ندارم،و برگ کروکی هیت کارشناسی که ۱۰۰%متهم را مقصر اعلام کرده است،
بازپرس این قرار را بعد از یکسال اعلام کرده ۵۰% با توجه به ماده ۱۳۸ راهنمایی و این استدلال هیت کارشناسی رو مخدوش میداند و مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری میزان ۵۰% تعقیب اعلام میگردد، میخوام بدونم آیا درسته این حکم لطفا کمک کنید ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی الزامی به تبعیت از نظر کارشناس ندارد واگر نظرکارشناس با اوضاع واحوال محقق در پرونده مطابقت نداشته باشد قابل ترتیب اثرنیست.به هرحال موضوع در دادگاه واز طریق قاضی رسیدگی کننده نیز قابل پیگیری می باشد