درخواستش رد شد, الان کل مراحل باید از اول شروع بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #30824064

سلام خسته نباشید ، ما یک زمینی رو از طرف مقابل قرار بود بگیرم و رفت مزایده ولی درخواست واخواهی داد

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت رد واخواهی ، در فرجه قانونی میتوانید به آن اعتراض نمایید .
موفق باشید

با پذیرش واخواهی اجرای حکم متوقف میشود،ولی اگر واخواهی طرف مقابل رد شود،میتواند دادخواست تجدیدنظر دهد اجرای حکم متوقف میشود،به طور کلی تا زمانیکه حکم به قطعیت نرسد حکم اجرا نمیگردد

در صورت رد واخواهی امکان درخواست تجدیدنظرخواهی نیز برای طرف مقابل شما وجود دارد . چنانچه ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ رای واخواهی اقدام به تجدیدنظرخواهی ننماید ، شما میتوانید ادامه عملیات اجرائی را درخواست کنید .