چه مجازاتی برایم تعیین خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۱ #30813283

سلام وقت بخیر
از خانه من حدود ۳۰۰ لیتر ملات مشروب و حدود ۱۰ لیتر عرق گرفتن و برایم ساخت و خرید و فروش زده اند خواستم ببینم چه مجازاتی برایم تعیین میشود ضمنا من بیست سال پیش سابقه هم داشته ام

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرکس مشروبات الکلی را ... حمل و نگهداری داری کند ، به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود " . بنایراین مجازات حمل مشروبات الکلی به سه دسته تقسیم می شود که هر سه هم اعمال خواهد شد :
۱- شش ماه تا یک سال حبس
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری )

حبس
شلاق
جزای نقدی در انتظار شماست.

درود برشما
مجازات مقررشده حبس شلاق و جزای نقدی است لاکن میزان هریک را قاضی تعیین مینماید

با سلام،پاسخ,؛اولا، طبق ماده ۷۰۲ ق.م.ا هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود. دوما مطابق تبصره ۳- ماده ۷۰۳ ق.م.ا دادگاه نمی تواند تحت هیچ شرایطی حکم به تعلیق اجراء مجازات مقرر در مواد (۷۰۲) و (۷۰۳) صادر نماید. اما تخفیف در نظر خواهند گرفت بنابر برخی از شرایط!!!!!!

با سلام
مجازات جنابعالی توامان شلاق و حبس و جزای نقدی خواهد بود .

ساخت،خرید و فروش،حمل و نگهداری مشروبات الکلی مطابق قانون مجازاتی از قبیل حبس،شلاق و جزای نقدی دارد ک تعیین دقیق مجازات در این امر حسب مورد بستگی ب تشخیص مرجع قضایی خواهد داشت...لازم ب ذکر هست ک مجازات ساخت مشروبات الکلی قابل تعلیق نیست

درود
مجازات حبس و شلاق و جزای نقدی دارد..