به چه طریقی می توانم از ایشان شکایت کرده و پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۱ #30805245

سلام بنده مبلغی به حساب یک شخص بخاطر خرید از یک شرکت واریز نمودم بعد مدتی پیگیری کردن شرکت مدعی شد مبلغی واریز نشده و ان شخص پول ها را خودش برداشته و به شرکت تحویل نداده به چه طریقی می توانم از ایشان شکایت کرده و پولم را پس بگیرم ممنون از راهنمایتون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، علیه شخص و شرکت و مدیران اون به استناد فیش پرداخت بانکی ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه و خسارات کنید

با پیوست پرینت بانکی ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و درصورت عدم استرداد وجه ، دادخواست مطالبه وجه باید ثبت کنید

با مدارک واریزی ابتدا از طریق اظهارنامه و در صورت عدم پرداخت از سوی شخص می توانید دادخواست خود را ثبت کنید

با سلام
با استناد به فیش های واریزی و پرینت حساب علیه دارنده حساب که برای پول واریز کردید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

با سلام
با استناد به فیش واریزی بر علیه صاحب حسابی که مبلغ به ان حساب واریز شده اقامه دعوی نمایید .

سلام . با فیش واریزی و پرینت حساب و پیامک و یا چت های مابین از طریق تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه وجه

باسلام .طبق پرینت بانکی و واریز وجه ب حساب نامبرده میتوان اقدام ب طرح دادخواست حقوقی و مطالبه وجه نمایید پس از قطعیت رای در مرحله اجرای حکم چنانچه اموالی داسته باشن توقیف ودر صورت عدم دسترسی ب اموال حکم جلب صادر خواهد شد