میتونه اون دو دانگ رو کامل از من بگیره؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۰ #30765406

برادرم ده سال از خونه ای که دودنگ از ارث پدر بود زندگی کرده و اون چهار دنگ هم به نام من بوده زندگی کرد الان ده ساله خونه گزاشته رفته

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال مبهم است ولی هر کس سهم خود را میتواند یا بفروشد یا کل ان را مزایده و به سهم خود برسد

اقامت طولانی برادر شما نه تنها حق مالکیت عین یا منافع سهم شما و دیگر وراث ایجاد نمیکند بلکه هریک از وراث به اندازه سهم خود میتوانند اجرت المثل ایام تصرف را از برادرتان مطالبه کنند

سلام.دادخواست تقسیم ترکه واجرت المثل ایام تصرف را در دادگاه مطرح کنید.ایشان بدون اجازه شما نمی توانند به حق شما خلللی وارد نمایند.

تقاضای تقسیم ترکه نمی تونیدبدین امامیتونید تقاضای اجرت المثل ایام تصرف نیز بنمایید

درود
خیر اقامت برادرتان در ملک موروثی ، برایشان حق مالکیت مضاعف ایجاد نمی نماید .

با سلام
نه تنها نمی تواند از شما بگیرد بلکه شما می توانید اجرت المثل ایام تصرف ایشان را مطالبه کنید و همچنین تقاضای تقسیم ترکه نسبت به آن دو دانگ دهید تا به نسبت قانونی تقسیم گردد.

اقامت ده ساله برادر شما در ملک موروثی نه تنها حقی برای ایشان نسبت به ملک ایجاد نمی کند، بلکه بالعکس ایشان بایستی بابت تصرفات خود، به سایر ورثه اجرت المثل نیز پرداخت نماید.