میگه مابقی پولت رو بده و واحدتو بگیر وگرنه واحد رو میفروشیم؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #30753457

سلام علیکم. بنده سال ۱۳۹۵ یه واحد بصورت قولنامه ای در املاک خریدم کد رهگیری گرفتم، واحد رو من از شخصی خریدم که یک شریک دیگر هم داشت که با هم ساختمان سازی داشتن و بعد از مدتها تو ساختمان شنیدم که واحد من رو قبل از من توسط شریک فروشنده به شخصی پیش فروش شده و چون مبلغ پایان کار رو کامل پرداخت نکرده و ۱۴ میلیون مانده بهش تحویل ندادن و به من فروختن، حالا بعد از ۴ سال طرف از این دو شریک شکایت کرده که واحدم رو میخوام حالا من نگرانم که خونه ام رو از دستم بگیرن؟ به فروشنده که میگم جواب میده برای شما مشکلی پیش نمیاد چون به اون طرف ما اعلام کردیم که بیاد تکلیف واحدش رو مشخص کنه مابعقی پولت رو بده و واحدتو بگیر وگرنه واحد رو میفروشیم ممنون میشم جوابم بدین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
معامله به دلیل اینکه قبلا بفروش رسیده پس قابل ابطال است

سلام
اگر قرارداد خریدار اول چنین توافقی شده باشد که در صورت عدم پرداخت پول فروشنده میتواند واحد را به دیگری بفروشد مشکلی برای شما ایجاد نمی شود
اما چنین شرطی نشده باشد آپارتمان تا زمانی که معامله توسط دادگاه یا با توافق آنهامنحل نشده است آپارتمان متعلق به خریدار اول است
و اگر شرط شده باشد که در صورت عدم پرداخت پول فروشنده حق فروش داشته باشد راجع به شرط بین طرفین اختلاف باشد باید منتظر رای دادگاه و ا رفع ختلاف در این مورد باشید

در صورتیکه واحد شما قبلا معامله شده و بیع نامه تنظیم شده باشد بدون فسخ آن قرارداد نباید به شما فروخته میشد و به این ترتیب معامله شما فضولی تلقی و قابل ابطال است . همچنین فروشندگان به شما نیز در قالب فروش مال غیر قابل پسگرد قضایی می باشند . باید به هر نحو ممکن رضایت خریدار قبلی اخذ شود والا ملک ابتیاعی از شما مسترد میگردد .