آیا میتونیم این پیامک ها رو بعنوان سند به دادگاه ارائه بدیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۵ #30732909

با سلام و عرض ادب و احترام
خدمت وکلای گرانقدر
همسرم جهت کلاس آرایشگری، ۸ماه پیش به یک موسسه مراجعه کرده و با تشویق و ترغیب مدیر موسسه یک میلیون تومان برای پیش پرداخت شهریه پرداخت کرده.
وقتی جهت آموزش مراجعه میکنه می بینه شاگرد هم دوره ش! آموزش میده و آموزش ها محدود به چند تکنیک ساده س و کلی هزینه خرید ابزار و مواد مصرفی رو باید بده لذا همون جلسه اول به مدیر آموزشگاه اعلام انصراف میکنه و ایشون قول عودت کل مبلغ رو میده
بعد مدتی از عودت مبلغ سر باز میزنه که با مراجعه به سازمان فنی حرفه ای و نماینده انجمن صنفی، قول میده ۷۰ درصد ش رو برگردونه
اما باز مبلغ رو نداد. به اشتباه اول شکایت کیفری با عنوان کلاهبرداری کردیم اما با توجه به برخورد بازپرس از ترس شکایت متقابل مشتکی ‌عنه رضایت نسبت به جنبه کیفری دادیم
حال میخوایم شکایت حقوقی کنیم. چند بار بهش پیام دادیم که پول رو بده مگر نه شکایت حقوقی میکنیم و جوابی به پیامک ما نداده.
آیا شکایت حقوقی کنیم پول مون رو با هزینه های دادرسی پس میدن؟
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم
یک دنیا ممنون از بزرگوارانی که محبت می کنند و متن رو مطالعه میکنند

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشخص نیست فرم های ثبت نام به چه نحو پر شده یا آیا قرارداد بینتون نوشته شده یا خیر اگه محدودیتی در این راستا به لحاظ قانونی وجود نداشته باشه امکان استرداد مبلغ متصوره

سلام مشخص نیست فرم های ثبت نام به چه نحو پر شده یا آیا قرارداد بینتون نوشته شده یا خیر

بله پیامک جز ادله محسوب و قابل ارایه به دادگاه است

بله به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

سلام
آیا قراردادی را هم در این باب امضا کردید که اگر این چنینی باشه مطابق قرارداد در دادگاه حقوقی رای صادر میشه و در ضمن اگر شورای صنفی خاصی در این ارتباط وجود داشته باشه بدوا به اون مرجع مراجعه کنید و آخرین راه دادگاه باشه

سلام
موضوع را ابتدا از طریق اتحادیه یا اتاق اصناف پیگیری کنید در صورت عدم نتیجه به شورای حل اختلاف دادخواست بدهید.