اگر حکم جلبش صادر شد و همون لحظه نفقه رو پرداخت کرد آزاد میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۱ #30702129

سلام. همسر من نفقه من رو دیر پرداخت میکنه. یا اصلا پرداخت نمیکنه. یه ماه میده دو ماه نمیده
می خواستم ببینم من الان چکار میتونم بکنم؟ الان من بخوام بابت این دیرکرد یا عدم پرداخت ازش شکایت کنم چی میشه؟ براش دفعه اول اخطار صادر میشه یا مستقیما حکم جلبش صادر میشه؟
این کار یعنی شکایت کردن تا صدور حکم اخطار یا جلب چقدر زمان می بره و چقدر برای من هزینه داره؟ هزینه ش رو من باید بدم یا اون؟
اگر دفعه بعد تکرار کرد دوباره تاخیر کرد با هر بار تاخیر من باید این پروسه شکایت کردن رو تکرار کنم؟
توروخدا ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید خیلی سردرگمم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با پرداخت نفقه ایشان از زندان آزاد خواهد شد

با درود اگر در سررسید قسط را نپردازد امکان جلب به‌ تقاضای شما متصور است، لیکن دستگیر شود بپردازد آزاد می‌گردد

درود
در صورت عدم پرداخت به موقع به اجرای احکام مراجعه و درخواست جلب نمایبد . به محض پرداخت از جلب رفع اثر خواهد شد .‌

به محض پرداخت نفقه جلب منتفی است

درود
پس از پرداخت نفقه آزاد می شوند.

با سلام
شما شکایت ترک انفاق مطرح کنید و اعسار از هزینه دادرسی بدید . به محض چرداخت ایشان در صورت جلب ازاد میشوند . زمان پروسه معلوم نیست متاسفانه

سلام درخواست جلب ایشان را بخواهید لذا چنانچه نسبت به پرداخت اقدام نمود چنانچه زندانی بود بعد از پرداخت آزاد خواهد شد موفق باشید