این امر تجاوز به قسمت های مشاعی است یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۹ #30702105

با سلام. اینجانب اخیرا ۱ واحد آپارتمان در طبقه اول (بالای همکف) خریداری کرده ام که تراس آن رو به حیاط خلوت تحت تصرف طبقه همکف بوده و بسیار کوچک است. واحد طبقه همکف سقف حیاط خلوت را پوشانده است و اینجانب به جهت حفظ امنیت اقدام به نصب حفاظ نموده ام، لکن حفاظ نصب شده حدود ۴۰ سانت بیرون از لبه تراس بوده و دارای سقف نرده ای می باشد. مدیر ساختمان با این کار بنده مخالفت نموده به این دلیل که این شکل حفاظ با برآمدگی ۴۰ سانتی تجاوز به قسمت های مشاعی ساختمان می باشد و طبق نظر ایشان حفاظ نباید از لبه تراس بیرون زده باشد. البته سقف حفاظ فوق پوشیده نبوده و نرده ای می باشد. لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاسگزار

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر موضوع مطرح شده جز تجاوز به مشاعات نمی باشد.

خیر مورد مطرح شده جز تجاوز به مساعدت نمی باشد.

درود بر شما، با این تفاسیر، عمل شما تجاوز به قسمت مشاعی نبوده و شما مرتکل تخلفی از این بابت نشده‌اید.

درود بر شما
خیر اقدامات صورت گرفته توسط شما ، عنوان تجاوز به فضای مشاعی را نخواهد داشت .

عرفا تجاوز به مشاعات محسوب نمیشود چون مزاحمتی ایجاد نمینماید

سلام وقت بخیر
خیر تخلف محسوب نمی‌شود

موضوع شما تجاوز به مشاعات محسوب نمیشود ولی به نظر بنده اگر تغییری در نمای ساختمان داده شود مدیر ساختمان میتواند جلوگیری کند