ارش و دیه چه تفاوتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #30630154

با سلام و احترام
اسیب بنده شکستگی دست چپ و گذاشتن پلاتین و ترمیم عصب دست که پس از معاینه مجدد و مراجعه به پزشک معالج ۸۰ درصد ان ترمیم و ۲۰ درصد دیگه نقض عضو می باشد
و اینکه زانوی چپ بخیه خورده
بعد از معاینه مجدد پزشکی قانونی میزان ارش ان بیش از ۱ درصد و کمتر مساوی ۱۰ درصد تشخصی داده
ایا این درصد نهایی است؟؟
اگر اعتراض بزنم مشکلی برام پیش نمیاد؟(به عنوان مثال دیه بهم ندهند)
لطفا در اصرع وقت جواب بدین ممنون میشم

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد و حق اعتراض دارید

نظریه پزشکی قانونی هم یک نوع نظر کارشناسی محسوب می‌شود و مثل دیگر نظرات کارشناسی دادگستری قابل اعتراض و یا اخذ توضیح است. چرا که ممکن است در نظریه پزشکی قانونی تمامی جراحات‌ یا آسیب‌ها ذکر نشده باشد یا نظریه پزشکی قانونی دارای اشکال و ابهام باشد که در این صورت لازم است بلافاصله در مهلت قانونی، نسبت به آن تقاضای اخذ توضیح یا اعتراض شود و تا حصول نتیجه موضوع پیگیری شود و هیچ مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد.
پس در صورت ابلاغ نظریه پزشکی قانونی به شما، اگر به آن اعتراض دارید، باید به محض ابلاغ نسبت به آن اعتراض کنید. همچنین می‌توانید در اولین جلسه دادگاه بدوی پیش از صدور رای با ذکر موارد و ارائه اسناد معالجه اعتراض کنید. اما اگر رای دادگاه بدوی صادر شده است، در مرحله تجدیدنظر اعتراض خود را اعمال کنید تا با دستور دادگاه مجددا برای معاینه به پزشکی قانونی معرفی شوید و با تشکیل کمیسیون پزشکی به اعتراض شما رسیدگی کنند.