به من افترا زده شده، چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۰ #30628853

سلام وقت بخیر
پارسال از طرف همکارم درخواست ازدواج بیان شد که با رفت و امد و اشنایی خانواده ها متوجه شدم ایشون مشکل اخلاقی دارن که من جواب منفی دادم در این جریان ایشون یک عدد لب تاپ به من دادن بابت پروژه دانشگاهم که بعد از اینکه جواب منفی دادم لب تاپ رو بردم اداره اما از من تحویل نگرفتن و من متوجه شدم که ایشون ادم خرافاتی هستن چون خواب دیدن که یکی تو خواب گفته لب تاپ رو ازش نگیر بزا استفاده کنه به همین دلیل از من نگرفتن. ایشون در جریان اشنایی روز زن با من قرار گذاشت که رفتیم بیرون در جریان این بیرون رفتن که ایشون پشت فرمون ماشین من نشسته بودن با یک راننده دیگه کل کل کردن و تصادف کردیم و در این جریان ماشین من که این اقا راننده بود صدمه دید. از طرف افسر اون اقا که راننده خودرو دیگه بود مقصر بودن و بیمه به من پولی رو پرداخت کرد. من جواب منفی دادم به این اقا و این اقا ماشین رو به من تحویل داد و بعد از تحویل فهمیدم که ماشین کلی خسارت دیده و شاسی ماشین شکسته و ماشین کلی هزینه داره که این اقا هزینه نکرده. ماه قبل این اقا دو تا ادم فرستاد محل کارم برا تحویل لب تاپ و من گفتم که باید خسارت ماشین رو به من پرداخت کنن ولی این اقا شروع به تهدید کرد و من با برادرم تماس گرفتم و جریان رو گفتم به همراه برادرم رفتم محل کار ایشون که مشکلات رو حل کنیم اقا شروع به کتک زدن بنده کرد و برادر منم ایشون رو هل داد و خورد به شیشه و شیشه شکست. حالا رفته شکایت کرده که تو محل کارم منو زدن منم هم بخاطر تهدید به قتل و صدمه جانی از ایشون شکایت کردم الان این اقا تو محل کارم شروع به افترا کرده که من ادم بدکاره و خائنی هستم. میخوام بدونم قضیه شکایت ایشون چی میشه؟
آیا پای برادرم وسطه احتمال به زندانی ایشون هست؟
تکلیف اون دو تا مرد که فرستاده محل کارم چی میشه و تهدید؟
ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودها افترا محقق گردیده و در صورت وجود شهودی در محل کارتان میتوانید به گواهیشان استناد کنید
برادر حضرتعالی ظاهرا فقط ایشان را هل دادن مسول خسارات وارده به شیشه هستن و در صورت ایجاد آسیب نیز میتوانید به تحریک ایشان و دفاع برادر استناد کنید
دو مرد مذبور نیز با توسل به شهادت شهود جرم تهدید احراز خواهد گردید.