تکلیف جهیزیه که نزد من است، چه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۴ #30615610

سلام
همسر بنده تقاضای طلاق دادن و اعسار مهریه که حکم قاضی برای ۱۲ سال ۱۲ تا پیش پرداخت سکه و پرداخت اجرت المثل و سالی یک سکه بود و راجب به جهیزیه حکم ندادن و جهیزیه الان دست من هست در خونه مشترک قبلیمون، ایشون اعتراض کردن که اجرت المثل هم قسطی کنن، حکم دادگاه برای اجرای طلاق ۳ ماه مهلت بود و الان بعد ۳ ماه هنوز جواب اعتراض ایشون نیومده.
میخوام بدونم تکلیف اون حکم چی میشه؟
حکم طلاق باطله؟
و اینکه اجرت المثل قسطی میشه؟
و تکلیف جهیزیه که در اختیار منه چی هست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
زمان اجرای حکم طلاق که همان گواهی عدم امکان سازش هست، ۳ ماه هست و بعد از آن دوباره بایستی اقدام به اخذ حکم مزبور شود، اجرت المثل هم ممکن نظر به وضعیت همسرتون چون یک دین مطالبه شده است پرداخت آن قسطی شود یا مهلتی به پرداخت بدهند.
جهیزیه که در اختیار خودتان هست و به احتمال زیاد نیز در رای طلاق شما عنوان کردید که جهیزیه در اختیار خودتان است

سلام دوست گرامی
زمان اجرای حکم طلاق که همان گواهی عدم امکان سازش هست، ۳ ماه هست و بعد از آن دوباره بایستی اقدام به اخذ حکم مزبور شود، اجرت المثل هم ممکن نظر به وضعیت همسرتون چون یک دین مطالبه شده است پرداخت آن قسطی شود یا مهلتی به پرداخت بدهند.
جهیزیه که در اختیار خودتان هست و به احتمال زیاد نیز در رای طلاق شما عنوان کردید که جهیزیه در اختیار خودتان است.

سلام دوست گرامی
زمان اجرای حکم طلاق که همان گواهی عدم امکان سازش هست، ۳ ماه هست و بعد از آن دوباره بایستی اقدام به اخذ حکم مزبور شود، اجرت المثل هم ممکن نظر به وضعیت همسرتون چون یک دین مطالبه شده است پرداخت آن قسطی شود یا مهلتی به پرداخت بدهند.
جهیزیه که در اختیار خودتان هست و به احتمال زیاد نیز در رای طلاق شما عنوان کردید که جهیزیه در اختیار خودتان است.

سلام دوست گرامی
زمان اجرای حکم طلاق که همان گواهی عدم امکان سازش هست، ۳ ماه هست و بعد از آن دوباره بایستی اقدام به اخذ حکم مزبور شود، اجرت المثل هم ممکن نظر به وضعیت همسرتون چون یک دین مطالبه شده است پرداخت آن قسطی شود یا مهلتی به پرداخت بدهند.
جهیزیه که در اختیار خودتان هست و به احتمال زیاد نیز در رای طلاق شما عنوان کردید که جهیزیه در اختیار خودتان است.

با سلام و احترام
در رابطه با جهیزیه زوجه باید درخواست استرداد جهیزیه بدهد و آنها را مسترد نمایید ایشان می توانند درخواست اجرت المثل ایام زوجیت را مطالبه و در صورت عدم توان پرداخت شما اقساطی پرداخت خواهد شد و حکم طلاق در صورتی اعتراض ایشون پذیرفته نشود انجام خواهدشد

سلام- همسر شما می تواند دادخواست استرداد جهیزیه رداده و طبق قانون تمام جهیزیه خویش را پس گیرد. اما در ضورتیکه چندین سال با هم زندگی کردید می تواند اجرت المثل را مطالبه و اگر شما اعسار دهید اقساطی می شود. حکم طلاق در صورتیکه قاضی تائید کند پس از سه ماه و هیچ یک از طرفین اعتراضی نداشته باشند صادر می گردد/.