آیا امکان اجازه از دادگاه برای ازدواج وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #30606439

سلام
من دختری هستم ۲۳ساله، پدر و مادرم حدود ۳ساله که جداشدن،بخاطر اعتیاد پدرم و اینکه خیلی خیلی ما رو اذیت میکرد و تهدید میکرد،بارها اومده بود جلو در خونمون و دانشگاه و آبروریزی کرده بود،من الان میخوام ازدواج کنم باید برم دادگاه ولی اگه بابام بفهمه بازم میاد اذیت میکنه و عروسیمو بهم‌ میزنه،من میتونم با جمع کردن استشهاد و شهادت خیلیا که وضعیتمونو دیده بودن بدون اینکه بابام خبردار بشه از دادگاه اجازه ازدواج بگیرم؟
راهی هست؟
چون اگه بابام بفهمه همه آیندمو نابود میکنه و مامان و داداشم رو هم میاد و باز اذیت میکنه.

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شخص مورد نظرتون که قصد ازدواج دارید با تقدیم دادخواست به دادگاه معرفی نمایید و از همه نظر خوب باشند و پدر شما بی دلیل اذن به اجازه ازدواج دختر باکره اش با فرد مورد نظر نمیدهد دادگاه طی حکم بدون اجازه پدر میتوانید با فرد ازدواج نمایید قانونا