استعفا از کار چه میزان جریمه دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۱۸ #30604446

اگر پیش از اتمام قرار داد استعفا از کار بدم چه میزان جریمه باید پرداخت کنم؟ آیا باید جریمه بدم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به مفاد قرارداد شما دارد.

سلام دوست عزیزم، این موضوع بستگی به قرارداد منعقده فی ما بین شما و کارفرما دارد.

بستگی به متن قرارداد دارد

سلام
جریمه ندارد و صرف اعلام به صورت ارسال اظهارنامه شما را بری مینماید مگر آنکه در قرارداد به صراحت در قالب جبران خسارت اشاره شده باشد

با سلام
برای پاسخ به این سوال ابتدا باید قرارداد شما مطالعه شود اما مطابق ماده ۲۵ قانون کار : « هرگاه قرارداد کار برای مدت موقت و یا برای انجام کار معین منعقد شده باشد، هیچ یک از طرفین به تنهایی حق فسخ آن را ندارد. در خصوص آثار مالی استعفا وزارت کار دستورالعملی صادر نموده که مطابق بند ۴ و ۵ آن بند ۴- « با توجه به اینکه قانون‌گذار برای ترک کار مزایا پایان کار در نظر نگرفته است، چنانچه کارگر دارای قرارداد دائم باشد(غیر موقت) و مبادرت به ترک کار نماید، مزایای پایان کار (فقط حق سنوات) به وی تعلق نخواهد گرفت.»
بند ۵ – « چنانچه کارگر دارای قرارداد کار مدت موقت باشد و مبادرت به ترک کار نماید ،در صورتی که مزایای پایان کار قراردادهای سابق را در هنگام اتمام هر قرارداد دریافت نموده باشد ، یا آن مزایا به حساب او منظور شده باشد، صرفا مزایای پایان کار آخرین قرارداد به وی تعلق نمی‌گیرد. لیکن چنانچه قراردادهای قبلی با کارگر تسویه حساب نشده باشد، مستحق مزایای پایان کار کل مدت کارکرد خود نخواهد بود.»