بعد از جراحی زیبایی بینی دچار مشکل تنفسی شده ام، چگونه از طریق قانونی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #30596739

با سلام
بنده تصمیم‌ به عمل زیبایی بینی گرفتم با مراجعه و مشاوره‌ جراحان‌ زیبایی‌ صادقانه اقرار کردند که بینی شما پوست‌ ضخیم دارد نتیجه عمل بهتری‌ ندارد‌ تا اینکه‌ یکی از پزشکان‌ اقرار کرد هر مدل بینی‌ بگی برات‌ در میارم‌ عمل شد‌م‌‌ که متاسفانه‌ بعد‌ از‌ عمل با کجی‌ بینی و کل عیوب‌ و یکم مشکل تنفسی روبرو شدم‌ که خودش اقرار کرد‌ بینی شما نیاز به ترمیم‌ داره باید اصلاحش‌ کنم‌ متاسفانه‌ بعد از عمل در دومین‌ بار باز هم با یکسری عیوب و مشکلات تنفسی‌ روبرو‌ شدم‌ میخواستم بدونم دادگاه راجع به این قضیه چه نظریاتی دارد

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ب نظام پزشکی مراجعه و در صورت اثبات شکایت کنید

اول ب نظام پزشکی رفته و ثابت شود ب دادسرا و شکایت از طرف کنید

باید بدوا به نظام پزشکی مراجعه کنید . چنانچه تخلف و قصور پزشک در این زمینه احراز گردید می توانید به دادسرا مراجعه و شکایت را مطرح کنید.