میتونم معامله رو فسخ کنم به دلیل صحیح نبودن قولنامه دستی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۹ #30579822

سلام
سه سال پیش خودرویی داشتم که از ایران خودرو به صورت اقساط خریدم و سند در رهن شرکت بود قصد فروش خودرو را داشتم قولنامه دستی را بین خودمان به این صورت نوشتیم که فروشنده اینجانب و خریدار فلانی میباشد و مشخصات خودرو هم قید شد و مبلغ کل خودرو هم نوشته شد ۳۰ میلیون تومان و ایشان مبلغ ۲۴ میلیون پرداخت کردند و الباقی را ۶ میلیون به شماره چک.... که جای شماره چک رو خالی گذاشتیم چون خریدار در اون زمان چک همراهش نبود گفت بعدا مینویسیم تو قولنامه و همچنین نوشتیم خلافی خودرو تا این تاریخ به عهده فروشنده میباشد. کل متن قرار داد این بوده و دو تا شاهد هم امضا کردند و شماره چک هم هنوز تو قولنامه درج نشده و ایشون مبلغی کمتر از چک بعدا ریختن حساب بنده و مبلغی رو به عنوان خلافی کم کردن و چکی هم به من ندادن و الان میگم بهشون بیاید برای تعویض پلاک ولی میخواد اذیت کنه و میگه نمیام ایا با این تفاصیل بنده میتونم معامله رو فسخ کنم به دلیل صحیح نبودن قولنامه دستی؟ البته طلبی از ایشون ندارم فقط میخام بدونم میشه معامله رو فسخ کرد به علت عمل نکردن به شرایط قولنامه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر !ولی شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به آن اقدام نمایید.

با سلام با توجه به توضیح جنابعالی دلیلی برای فسخ وجود ندارد