رفع سو اثر از چک‌های برگشتی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۶ #30553504

سلام از سال ۹۲ من چک برگشتی دارم ولی شاکی نداره لاشه چکهام هم دستم نیست چطوری اونا رو رفع سو کنم

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است در مرحله اول اظهارنامه ای به دارنده چک ارسال کنید ....و

سلام
به موجب بخش نامه بانک مرکزی اگر برای چک های برگشتی سه سال از تاریخ برگشت اقدام قضایی صورت نگرفته باشد میتوانید به بانکی که حساب در ان بانک دارید درخواست رفع سو اثر به جهت مرور زمان داشته باشید

درود بر شما، مطمئنا چک توسط دارنده اصطلاحا برگشت خورده، لذا شما مبلغ چک را در حساب واریز نموده و دستور انسداد ان را بدهید و سپس به دارنده اظهار نامه ای ارسال نمایید پیروز باشید

درود بر شما،دوست گرامی مستحضر باشید که مبلغ چک برگشتی یا بایستی در حساب کارسازی شود، یا بایستی به حساب دادگستری واریز شود، بهتر است بدوا اظهارنامه ای به دارنده چک ارسال دارید.

باسلام
باید مبلغ چک را پرداخت کنید و سپس برای رفع سو به بانک مراجعه فرمایید.

باسلام پس ازکارسازی مبلغ چک و عودت آن جهت رفع سوء اثر اقدام نمایید

چک برگشت داشتن یعنی دارنده ای وجودداره،یااظهارنامه بفرستید ومبلغ رابه حساب دادگستری واریزکنیدودادخواست استردادلاشه هابدهید،یااگرمدیون نیستیداستردادلاشه چک دهید