آیا با وجود رای قطعی اداره کار، تامین اجتماعی میتواند جداگانه با مدارک ارایه شده از طرف بنده حق بیمه بنده را از بانک مطالبه نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #30520906

اینجانب در بانک کشاورزی مشغول به کار بوده ام ولی ۳ سال حق بیمه من واریز نشده بود لذا به اداره کار رفته و بع علت فقدان قرار داد مدت ۸ ماه برایم حق بیمه صادر کردن ( با اندک مدارکی که داشتم ) بعد و رای قطعی گرددید، بعد از ان لیست حقوق و اضافی کارم را از بانک بدست اورده و به تامین اجتماعی مراجعه نموده و تامین اجتماعی تمامی سه سال را تاید و بانک را ملزم به پرداخت حق بیمه نمود، حال بانک_________در دادگاه طرح دعوی نموده با عنوان ابطال اجراییه تامین اجتماعی، و در متن شکایت عنوان نموده که خوانده از اداره کار حکم قطعی به مدت ۸ ماه گرفته و مطالبه ۳ سال حق بیمه تامین اجتماعی خلاف قانون است، حال سوالم این است که: ایا با وجود رای قطعی اداره کار، تامین اجتماعی میتواند جداگانه با مدارک ارایه شده از طرف بنده حق بیمه بنده را از بانک مطابه نماید؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رای اداره کار برای تامین اجتماعی در مورد سابقه کارکرد لازم الاتباع است .
مگر اینکه این رای در دیوان عدالت اداری نقض شود.
در موضوع سوال دادگاه به ابطال اجراییه رای خواهد داد.