من به صورت محضری عقد نکردم؛ چطور طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۶ #30501250

سلام وقتتون بخیر من به اجبار خانواده نامزد کردم و الان قصد دارم جدا بشم ولی خانواده نمیپذیرن جدایی رو من باید چیکار کنم من به صورت محضری عقد نکردم ولی میخوام بدونم قانونی میتونم پیگیر بشم نمیدونم باید چیکار کنم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید ممنونم از شما

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از منظر قانونی پدیده‌ای به نام صیغه محرمیت در قوانین کشور ما وجود ندارد.
صیغه محرمیت در عرف قراری است که اغلب بین دختر و پسری که قصد ازدواج با یکدیگر را دارند و در اکثر مواقع به اصرار خانواده‌ها برای آشنایی بیشتر، گذاشته می‌شود. صیغه محرمیت به اصطلاح «خوانده» می‌شود تا معاشرت دختر و پسر در مدت آشنایی از نظر شرعی، حلال باشد

با سلام
اکنون شما در عقد میباشید یا در منزل شوهر زندگی میکنید؟
بنا به فرمایش شما فقط صیغه محرمیت بین شما خوانده شده ؟
لطفا در صورت امکان از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید تا با تبادل سوال و جواب ، راهنمایی لازم انجام گیرد

در صورتیکه شما به عقد موقت یا دایم ایشان در نیامده آید قانونا همسر شرعی و قانونی ایشان نمی‌باشد و در مرحله نامزدی هستید برابر قوانین و مقررات هر کدام از نامزدها که بخواهند می‌توانند آن را بر هم زنند نیازی به دادگاه یا دفتر ازدواج و طلاق نداریدبا ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید