دیه شکستگی فک بالا سمت چپ چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۴۹۸ #30479

با سلام، همسر من در دعوایی که ایشون را با فرد دیگه ای اشتباه گرفته بودن مورد حمله قرار گرفت و باعث شد که فک بالا سمت چپشون بشکنه و طی عمل جراحی دندان عقل رو خارج کردن و جای شکستگی رو با پیچ و مهره به هم وصل کردن که حدود یک ماه اصلا نتونست هیچی بخوره و از کار افتاد و سختیها و دردهای زیادی کشید.
با توجه به اینکه اتفاق در ماه رجب بوده و بیحسی لب پایین رو هم منجر شده که دکتر گفتن یکسال دیگه شاید حس لب برگرده و اینکه دندان عقل خارج شده و خراشیدگی قسمت فوقانی قفسه سینه هم اتفاق افتاده بود، مقدار دیه برای تک تک اینها چند درصد میشه؟
چون پزشکی قانونی نامه رو داده و گفتن هشت میلیون میشه اما همسرم میگن اونا پارتی بازی کردن..
لطفا زودتر پاسخ بدید..
ممنونم..

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پارتی بازی در پزشکی قانونی معنایی نخواهد داشت و پس از صدور گواهی دادگاه دیه را تعیین خواهد کرد.لذا میتوانید به قسمت محاسبه دیه اعضای بدن مراجعه نمائید.موید باشید