اگر مدت زمان حق حبس طولانی شود مثلا ۶ سال قاضی حق طلاق به بنده میدهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۹ #30451775

سلام و احترام خدمت شما عزیزان.
بنده زوجه هستم . ۳ ساله عقدم و ۵ ماهه حق حبس انتخاب کردم . شوهرم هیچ مورد از شرایط عقد نامه که موجب ان حق طلاق به من داده میشود رو ندارد .
بنده مهریه و نفقه اجرا نگذاشتم ولی همسرم سر خود ماهی ۵۰۰ هزار تومان بابت نفقه به حسابم میریزد جهت جلوگیری از ترک انفاق .
درسته میگن کسی حق حبس انتخاب کرده اثبات عسر و حرج خیلی سخت میشه؟
آیا امکان داره من مهریه اجرا نگذارم و با توجه به حق حبسم شوهرم هیچ سکه ای ندهد و قاضی بعد چند سال بابت این مورد حق طلاق به بنده بدهد؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد ممنون میشم کمکم کنید . سپاس و درود فراوان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم پرداخت مهریه برای زوجه حق طلاق ایجاد نمی شود

بله
اگر خودش نمی پردازد باید درخواست اجرای حکم بکنید

شما می توانید تا آخرین مقدارمهریه ازحق حبس خوداستفاده نمایید درضمن براشما ترک انفاق متصور نیست فقط نفقه حقوقی مشمول هستین

با سلام
استفاده از حق حبس از موجبات تحقق عسر و حرج نمی باشد .

نخیر .
عدم پرداخت مهریه عسر و حرج محسوب نمیشه

درود بر شما
عدم پرداخت مهریه از موجبات عسر و حرج نیست

درود بر شما، برای طلاق از طرف زوجه یا بایستی عسروحرج ایشان ثابت شود، یا وکالت در طلاق داشته باشند، صرف عدم پرداخت مهریه موجب ایجاد حق طلاق برای زوجه نخواهد شد.