در صورت عقد دائم در محضر چند روز زمان لازمه که در سامانه ثبت احوال قابل رویت باشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #30449066

سلام خسته نباشید. در صورت عقد دائم در محضر چند روز زمان لازمه که در سامانه ثبت احوال قابل رویت باشه؟ و ممکنه طرف مدت ده روز چبعد عقد در سامانه ثبت نشه؟ و غیر از سامانه ثبت احوال سایت و یا چطور میشه استعلام گرفت

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با برگزاری مدارک این اتفاق می افتد.

قبلا ۲۰ روز تا یک ماه طول میکشید زیرا مطابق قانون ، دفاتر ازدواج هر ۱۵ روز اطلاعاتشان را به اداره ثبت احوال و ثبت اسناد ارسال میکردند ولی در حال حاضر این اطلاعات به صورت آنلاین تنظیم شده و ظرف ۲ تا ۳ روز بارگذاری میکردد .

به مهر
بالافاصله و آنلاین در سامانه
جامع سازمان ثبت قرار میگیره و قابل استعلام است