فروش و نمایش کراوات جرم است و قانونی برای آن وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۷ #30448761

سلام و احترام، وقت بخیر، آیا قانونی در رابطه با منع نمایش، فروش و پوشیدن کراوات وجود دارد؟
نیروی انتظامی و اماکن با مراجعه حضوری به فروشگاه‌های پوشاک مردانه، به دلیل استفاده از کراوات در ویترین و فروش آن با استناد به (عدم رعایت قوانین و مقررات) اخطار داده و اعلام کرده ظرف ۱۰ روز باید به دایره کنترل و نظارت مراجعه کنیم. همچنین در صورت عدم مراجعه تا زمان اعلام شده، فروشگاه پلمپ خواهد شد. خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی تعزیرات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود خیراصلا جرم انگاری نشده است واین اقدام صورت گرفته غیر قانونی می باشد.

با سلام
خیر این اقدام طبق قانون جرم محسوب نمی شود و طبیعتا مجازاتی ندارد.

سلام جرم انگاری نشده است لیکن حسب دستورالعمل جدید ممنوعیت فروش درنظر گرفته شده است

با سلام ،قانون و یا مقرراتی در اینخصوص وجود ندارد ،مگر اینکه تعهدی بدهید که جنبه قانونی پیدا کند البته شما ملزم به دادن تعهد نیستید .

پوشیدن کراوات در هیچ جا و هیچ قانونی منع نشده و جرم انگاری نیز نشده است میتوانید از طریق سامانه ۱۹۷ بازرسی نیروی انتظامی و یا از طریق دادسرای انتظامی نیروهای مسلح تخلف مامورین را گزارش دهید و شکایت کنید

سلام برای این موضوع در قانون جرم انگاری نشده است

باسلام، خیر این موضوع جرم انگاری نشده اشت.