آیا کارگری که رای هیات تشخیص به نفعش میباشد در صورت اعتراض هیات حل اختلاف بهانه ای برای کسر از مبلغ دادنامه پیدا میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۴ #30417415

سلام.
اگر کارگری رای هیات تشخیص به نفع وی باشد و دلش بخواهد به رای هیات تشخیص اعتراض کند ایا در این صورت هیات حل اختلاف میتواند بهانه جویی و بهانه تراشی کند که چرا کارگر رایی که هیات تشخیص به نفعش بوده چرا اعتراض کرده از مبلغ دادنامه کسر کنند؟ البته لازم به ذکر میباشد که کسر از مبلغ دادنامه بدلیل اعتراض به دادنامه غیرقانونی و غیر اصولی میباشد.

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، درصورت وجود نقض در دادنامه و مستند یا مستدل نبودن، هئیت حل اختلاف می‌تواند نسبت به اصلاح دادنامه اقدام نماید، خواه این اصلاح به نفع شما باشد خواه به‌ضرر شما، در هر صورت اگر دادنامه مذکور خلاف قانون و مستندات باشد قابلیت اعتراض و طرح در دیوان عدالت اداری می‌باشد ...

اعتراض به هر رایی حق شخص میباشد اما باید متذکر شویم که احتمال دارد رای صادره بعدی به نفع شما باشد یا بر علیه شما.

با سلام، هیات حل اختلاف می‌تواند نسبت به اصلاح دادنامه اعم از کسر یا ازدیاد آن اقدام ورزد ...