چطور سهم خود از زمین را مطالبه نماییم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۸ #30397577

سلام
بنده از مادرم یک باب انبار خریدم و خانه ساخته ام بعد از گذشت شیش ماه پسر عمویم شکایت تصرف قل غم کرده با استناد به سند در ضمن پدر من سه برادر بو داند که بین خودشان زمین مسکونی را تقسیم کرداند بصورت شفاهی الان من و ما دم کل سهم پدرم خریداری گردانیم به یک سوم هم کمتر است و انبار هم مال ماست سند زده میخواهد خانه را ببرد و خودم هم به زندان بندازد در ضمن شاهد دارم انبار مال پدرم بود اینها سند زدن بنام خوشان

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدرشما براساس سندمالکیت با برادرانش تقسیم کرده درصورت عدم اعتراض عموها ویا وراث احتمالی شان ماک متعلق بشماست مگر از اول سندمالکیت نداشته باشد

درود بر شما، متاسفانه با وجود سند به نام ایشان، بار اثبات خلاف این امر بر دوش شماست و مادام که اثبات نکنید، مالکیت با صاحب سند خواهد بود.

درود
مالک کسی است که سند به نام اوست مگر آنکه خلاف آن ثابت شود.