آیا من میتوانم از خانمم به جرم جعل سند شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۴ #30385183

باسلام همسرم در سیاهه جهیزیه که بنده آنرا امضا کرده ام چند مورد اضافه کرده که بوسیله کارشناس خط نگاری مشخص شد بعد از امضای بنده چند قلم کالا به سیاهه جهیزیه اضافه شده آیا من میتوانم از خانمم به جرم جعل سند شکایت کنم یا خیر. اگر شکایت کنم مجازات همسرم درصورت محکوم شدن چیست؟

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی عرض شود طبق ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی " هر کس در اسناد یا نوشته‌های غیررسمی جعل یا تزویرکند یا با علم به جعل و تزویر آنها را مورد استفاده قرار دهد علاوه ‌بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا دو سال یا به سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد ".

در صورت وقوع جعل و اثبات آن می توانید شکایت کنید

بله میتوانید جعل نسبت به سند عادی حساب میشود

سلام سیاهه جهیزیه سند رسمی نیست پس ادعادی جعل نمیشه کرد ولی می تونید ادعای تردید یا انکار نمایید