آیا می شود اموال خود به فرزندانش انتقال دهد طی سند، که تا زمانی زنده است، فرزندان حق دخل و تصرف نداشته باشند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #30376936

آیا می شود یک پدر اموال خود به فرزندانش انتقال دهد طی سند، که تا زمانی زنده است ( پدر )، فرزندان حق دخل و تصرف در ان اموال نداشته باشند. یعنی تصرف فرزندان بعد از مرگ پدر صورت گیرد.

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
بله ازطریق صلح عمری میشود.

سلام
بله امکان دارد شما باید با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی ملک را به نام فرزندانتان طی سند صلح انتقال دهید و حق فسخ آن را و نیز منافع آن را تا پایان عمر خود را برای خود محفوظ نگه دارید در این صورت شما هر زمان خواستید میتوانید ملک را به نام خودتان برگردانید و نیز می‌توانید از منافع آن تا پایان عمر برای خود استفاده کنید و کسی حق تصرف و دخالت ندارد