به فرزندان ارث میرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #30353086

با سلام و خسته نباشید پدرم فوت شده البته پدرم زودتر فوت کردن
مادر بزرگم هم فوت شدن ولی قبل از فوت پدرم خونه مادر بزرگم به اسم پسرا بوده ولی پسرا اومدن خونرو به اسم مادرشون کردن حالا که فوت شدع پدرم به بچه هاش ارث میرسه؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر پدرر شما در خانه ذی نفع بوده باشد
و سهم خود را به مادر نداده باشد بلی
در غیر اینصورت خیر

سلام
با توجه به اینکه پدر شما در زمان حیات خود آنچه را به نام شان بوده به نام مادر انتقال داده‌اند مالکیت‌ ان مال به مادرشان منتقل شده است و چون پدرتان قبل از مادرشان فوت شده‌اند از مادرشان ارث نمی‌برند و در نتیجه از آن مالی که در زمان حیاتشان انتقال داده‌اند شما نیز ارث نمی برید

با سلام
مخاطب گرامی شما اشاره ننموده اید که آیا پدر شما نیز جزو وراثی بود که خانه را بنام مادربزرگ انتقال داده اند؟ اگر چنین باشد و پدر شما قبل از مادرشان فوت کرده باشند ارث نخواهند برد.
اما اگر غیر این باشد و پسران صرفا سهم خود را میتوانستند به مادرشان انتقال دهند و سهم پدر شما محفوظ و قابل مطالبه است .