میزان نفقه ای که به خانم در دوران عقد به وی تعلق می گیرد حدودا به چه میزان می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #30340409

سلام من و همسرم یک ساله که عقد هستیم و هنوز زندگی مشترک رو شروع نکردیم درخواست مطالبه مهریه و نفقه (گذشته و جاری) دادم میخواستم بدونم حداقل نفقه ای که به من تعلق میگیره چقدر است؟
فیش حقوقی زوج حدود ۴ میلیون تومان است و موقعیت اجتماعی زوجه متوسط رو به بالاس و تحصیلاتم لیسانس است و پدرم در شرف بازنشسته شدن از ارگان دولتی هستن. در کل وضع اجتماعی زوجه نیز مساعد هست. اگر امکانش هست یه میزان حدودی از نفقه ای که به زوجه تعلق میگیره را بفرمایید.

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
در صورتی که نفقه به شما تعلق بگیرد در کلان شهرها حدود ۵۰۰ هزار تومان الی ۹۰۰ هزار تومان تعیین میگردد .

تعیین میزان نفقه با توجه به درآمد ماهیانه زوج صرفا با قاضی پرونده است.