آیا میتونیم ثابت کنیم صلح نامه صوری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۸ #30337911

پدرم در سال ۹۱ صلح عمری در بنگاه با خواهر ناتنی مان در حصور سه شاهد ننموده، در آن نوشته ۲۸۰۰متر زمین مغازه خانه به مبلغ بیست ملیون تومان نقدا فروخته، وراث دیگر بعد فوت حقی ندارند،حق واگذاری در زمان حیات دارد، قبل از این تاریخ یک مغازه فروخته، یک زمین به یکی از خواهرهام تو بنگاه عمری داده، که از متراژ کل کم نکرده، پارسال با دستخط خودش یه وصیت نامه با تاریخ و امضا نوشته که اموال بین همه فرزندان تقسیم کرده با ذکر کدوم قسمت مال چه کسی هست و نوشته برگه های قبل اون باطل، و همون تو بنگاه با حضور سه شاهد نوشته اما ننوشته در اون برگه، که برگه های قبل اون باطل، ایا میتونیم ثابت کنیم صلح نامه صوری؟ پنج ماه بعد تاریخ صلح نامه به مادرم از طریق دادگاه زمین داده، بابت مهریه نمی‌باشد، پارسال یه زمین فروخته به غریبه، و یه مغازه تو سند ازدواج یکی از خواهرهام نوشته داده، شاهد هایی سان که میگن بابام زود پشیمون می‌شده از تصمیمش، در بنگاه هم گفته برگه ای که اموال تقسیم کرده وصیتش

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بسیار مشکل و نیازمند بررسی بیشتر است

برای ابطال صلح نامه نیاز به توضیحات بیشتر و بررسی اسناد و مدارک هست. حتما با یک وکیل مشورت فرمائید.