مطالبه حق‌الوکاله وکیل توسط خوانده با صدور قرار عدم استماع دعوی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰ #30268868

با سلام، در دو پرونده که مشترک رسیدگی شدن، قرار عدم استماع دعوی خواهان صادر شده، می‌تونم به عنوان خوانده، خسارات وکیل رو مطالبه کنم؟ چون شنیدم نمیشه. در واقع سوالم اینه که اگر کسی برای اذیت و آزار و خسارت وارد کردن به بقیه، از این شکایت‌ها کنه و طرف هم از استرس یا هرچی، وکیل بگیره، نمی‌تونه در اثر قرار رد یا عدم استماع دعوا، خسارت بگیره؟ این ظالمانه نیست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید خسارت دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه و کلیه خسارات قانونی را مطالبه نمایید.

در صورت رد دعوی به هر علت، حق الوکاله بر اساس میزان اعلام شده قابل وصول از طرف مقابل است‌.

سلام میتوانید مطالبه خسارت دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه و تمبر مالیاتی باطل شده را اخذ نمایید.

سلام علیکم
میتوانید مطالبه خسارات دادرسی طبق قرارداد منعقده با وکیل انجام دهید
ولی برای این گونه دعاوی تقاضای تامین دعوای واهی انجام دهید

با سلام
می توانید دعوای مطالبه خسارات دادرسی مطرح کنید ولی در نظر داشته باشید حق الوکاله صرفا طبق تعرفه تعیین و اخذ خواهد شد.

سلام طی دادخواستی مطالبه خسارات دادرسی را بخواهید