شکایت کردن از کسی که واحدی بهش فروختم ولی نمیاد سند بزنه؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #30266173

سلام من دو سال پیش یک واحد مسکن مهر داشتم که فروختم سند های این واحد های پنج برگی هست و چون واحد وام داره باید در عمران انتفال مالکیت بدیم و برای بانک ضامن کسر از حقوق بزاریم من واحد رو که فروختم رفتیم محضر و بهشون وکالت دادم که دیگه نیازی نباشه دنبال کارای انتقالش برم قرار شد خودشون با وکالت بنده برن دنبال کارشون اما الان دو ساله که گذشته و هر روز میگن میریم اما هیچ کاری نکردن هنوز سند واحد به نام منه و ضامن هم برای منه ضامن خیلی بهم فشار میاره نمیدونم باید چیکار کنم در ضمن عید امسال با این شخصی که واحد رو خریده رفتیم بنگاه و به من ۷۰ میلیون سفته دادن که تا ۱ ماه دیگه کارای سند رو تموم کنن اما الان ۴ ماه گذشته ولی باز هم هیچ کاری نکردن ما توی قراردادی که نوشتیم روزی ۱۰۰ هزار تومن هم جریمه دیر کرد نوشتیم خواستم بدونم الان من میخوام شکایت کنم چیکار باید کنم کجا باید برم اصلا دستم به جای بند هست آیا تورو خدا جواب منو بدید؟؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از طریق تقدیم دادخواست ، الزام وی به ایفای تعهد و مطالبه خسارت عدم ایفای تعهدات را بنمایید .

سلام برای اون شخص اظهارنامه ارسال کنید و اگر توفیقی حاصل نشد دادخواست اقامه کنید